„Азбука на кърменето“ – най-добрата книга за кърмене, издадена на български


С любезното съдействие на издателство Славена и с помощта на NORLA – норвежката организация за подкрепа превода на норвежка литература на българския пазар през месец март се появава една чудесна и практична книга за основите на кърменето и преодоляване на често срещаните трудности.

 Авторката, д-р Гру Нюландер, е главен лекар в родилното отделение на националната болница „Риксхоспитале“ в Осло, Норвегия – страната, която е световен лидер в храненето с майчино мляко. Наричана е в световната литература „иконата на кърменето” и с нейното име се свързва най-високият процент за света кърмещи жени в Норвегия.

Книгите й, посветени на бременността, кърменето и развитието на детето, са бестселъри сред родителите и са публикувани на седем езика. Д-р Нюландер използва богатия си опит като специалист по кърменето и акушер-гинеколог, подбирайки най-доброто от съвременните изследвания, за да ви помогне да положите успешно начало. Книгата съдържа и много полезни съвети за бащата.

Това е най-добрата и съвременна книга за кърменето, издавана на българския книжен пазар.

Книгата можете да закупите в книжарници Хеликон, както и на срещите и лекциите по кърмене, организирани от консултантите към Националния комитет по кърмене.

3 responses to “„Азбука на кърменето“ – най-добрата книга за кърмене, издадена на български

 1. Анонимен

  Здравейте Хедра, аз също се интересувам от DVD- то „Гърдата е най-доброто“. Искам да ви попитам каква му е цената и как бих могла да го получа от вас?
  Благодаря ви.
  Поздрави.
  Ако желаете да ми отговорите на мейла, той е :
  silvia.dobreva@yahoo.com

 2. Хедра

  Здравейте, Нора!

  Както знаете от отговора на въпроса ви в страницата на НАПК, у мен има от тези дискове. Свържете се с мен на тел 0888 421 306 и ще се разберем как да си го получите.

 3. Здравейте, може ли да ми помогнете с намирането на DVD-то „Гърдата е най-доброто“, за което пише в книгата.