Обучение за консултанти по кърмене в Северозападна България


obuchenie_banner_300x2001Ако сте майка с 9-месечен кърмачески стаж, живеете в Северозападна България (Монтана, Видин, Враца и др. населени места от областта) и имате желание да станете доброволен консултант по кърмене, имаме чудесна предпразнична новина точно за вас!

УНИЦЕФ България планира провеждане на обучение по кърмене за свои кадри в началото на 2017 г и предоставя възможност на Национална асоциация „Подкрепа за кърмене” да включи до 10 кандидати за доброволни консултанти с поемане на разходите за храна и път на участници, които не са от Монтана. Това се налага, тъй като за разлика от обичайната ни практика този път програмата ще бъде интензивна и ще изисква присъствие два пъти по три дни един след друг (петък, събота и неделя).

Обучението ще се проведе в Монтана в периода януари-февруари 2017 г. Ще очакваме вашите кандидатури в срок до 11 януари 2017 г.

Моля обърнете отново внимание, че възможността за това обучение е само за кандидат-консултанти, трайно живеещи в посочения регион – Северозападна България (Монтана, Видин, Враца и др. населени места от областта). Целта ни е да осигурим доброволни консултанти в регионите, където има сериозен недостиг на информация и подкрепа за кърменето на място. Ако имате огромно желание да станете доброволен консултант, но не сте от посочения регион – имайте още малко търпение, със сигурност ще има следващо обучение (и кой знае, може да е по-близо до вас!).

Повече информация за изискванията и формуляра за кандидатстване ще намерите ТУК (или с клик върху снимката).

Advertisements

Коментари са забранени.