Книгата е (почти) тук!


Книгата за кърменето, която обявих в края на миналата година, е готова за печат! Остава само една дребна подробност – корицата!

И понеже отново ми е трудно да реша, а ми бяхте много полезни с идеите за заглавието, сега също ще съм благодарна за мнения – коя корица предпочитате?

* Синята картинка 2 е все още работен вариант – макар че в книгата се говори и за хранене с шише, тъй като за всяка майка кърменето може да има много различен ход, по самата корица няма да останат шишета, за да отговаря напълно на Международния код за разпространение заместителите на майчиното мляко. Но не издържах да дочакам окончателно редактирания вариант – не знам за вас, ама аз вече нямам търпение 🙂

Реклами

21 responses to “Книгата е (почти) тук!

 1. Диляна

  Здравейте!
  Ще съм сърдечно благодарна, ако ми помогнете с въпроса, дали Есенциале форте е съвместимо с кърменето?

 2. Мануела Колева

  Здравейте! Корицата с майката и бебето безспорно е много красива (но банална), а синята не ѝ отстъпва въабще, като тя има плюса, че с дизайна си ще се отличава повече и ще бъде лесно откриваема сред другите по темата. Аз бих заложила на нея. Сблъсках се с такъв проблем преди време и по този повод не си купих нищо, защото всички книги изглеждаха еднакво и се изнервих да ги ровя 🙂

 3. Петя Христова

  Здравей Хедра, пише ти Петя от Гевгелийски. И макар да мина много време, все още следя твоя блок и с удоволствие ще ти дам обратна връзка за корицата. Синята изглежда по загадъчна и определено е много хубава, но и толкова „не видима“ по темата. Ако аз не те познавам и търся книга, ще ме привлече много повече майката с бебето определено. Но все пак ти трябва да решиш, тъй като знаеш най- добре коя е целевата ти група – майки, който те познават или предимно за всички търсещи съвет. Успех ти желая от цялото си сърце, която и да избереш, съм сигурна ще се продава много. 😉

 4. Павлина Симеонова

  Всъщност колкото повече я гледам, толкова по идеална ми се струва. Единствено да преместите надписа отгоре ми се струва правилно.

 5. Павлина Симеонова

  Втората корица, но майката в средата да изпъква повече. Иначе елементите наоколо са супер.

 6. Zlati Nikolova

  Оооо и пропуснах да напиша, че за мен името Хедра определено има място на корицата.

 7. Zlati Nikolova

  Втората корица. Първата е красива, но твърде клиширана. Втората корица има нужда от известни промени (смятам че с по-малко елементи ще е по-добре и майката с бебето е необходимо да изпъкнат повече), но има голям потенциал.
  И чакаме с нетърпение!

 8. Глория Илчева

  Аз съм за 2 също!

 9. Първата корица е абсолютното клише – незапомняща се, втората е графично бъбрива и претенциозна, по-запомняща се заради фоновия цвят обаче!, но е като директно изкарана от сток графики и просто няма хубав авторски почерк.
  Ако има ресурс, бих препоръчала да се преосмисли корицата и да се даде ново задание, все пак това е Библията на кърменето, ще пребъде. Ако няма време/пари/ресурси и изборът е само между тези две… хем, доста трудно наистина, но заради запомнящия се и отличаващ се цвят, по-скоро втората, графичната. Представете си първата на сектора с книги за майчинството… изобщо няма да се отличава.
  Също препоръчвам да намерите място за името Хедра, това не е никнейм, а институция.
  Успех!

 10. Йоана

  Корица 2! Първата е прекрасна, но клише.

 11. Хриси

  На мен първата ми харесва повече. Излъчва много нежност и чистота. Втората е интересна, но е много „бъбрива“ – от толкова неща майката и бебето се губят, а и самото бебе ми е малко недовършено. Може би ако майката и бебето са по-големи и привличащи погледа, би била по-добре.

 12. Доника Петкова

  2 е по-запомняща се, 1 е всяка втора реклама, свързана с бебе…:) но според ме би било добре и на 2 майката да държи негово величество бебето( може да е в кърмеща позиция, може и не, важното да заема централно място) Но каквото и да изберете, Хедра си е Хедра и ще е настолна книга на хиляди жени…:)

 13. Първата корица 🙂

 14. #2

 15. Росица Велинова

  Аз съм за корица 1- има много повече интимност и нежност я нея, лекота. Корица 2 предизвиква асоциация за схеми, методологии, принципи и т.н….или поне в моето съзнание:) успех! Нямам търпение да излезе в печат!

 16. Александрина

  #2

 17. Тони

  Корица #2 ми допада повече 🙂

 18. Ирена

  Привет, на мен ми допада картина 2. Първата прилича на една от многото.и

 19. Ирена

  Привет, на мен ми допада картина 2. Първата прилича на една от многото.и