Онлайн записване на час


Ако желаете, имате възможност да си запишете час онлайн, без да сте се свързали предварително с мен по телефона.

  • За по-големи бебета все пак е по-добре първо да обсъдим във вайбър дали наистина има нужда от консултация или имате нужда само от малко повече информация.

Това е страницата, където може да следите кога има следващ свободен час – проверявайте ден по ден, докато излезе възможност да  резервирате, тъй като календарът показва свободни часове само в рамките на 7 дни и всички останали часове напред са блокирани:

xedra.setmore.com

Имайте предвид, че следващият свободен час може да е чак след 3-4 дни (понякога и повече). Системата е програмирана да показва възможните часове, които са след пълни 24 ч от момента, в който гледате – и само за 7 дни напред.

При резервацията ще трябва да попълните имената си, мейл, телефон, адрес.

След като попълните всичко в полетата, скролвайте внимателно страницата до долу и проверявайте дали сте натиснали всички потвърждения. По принцип би трябвало на посочения от вас мейл адрес да получите потвърждение от системата за резервации, която ползвам – ако имате повече от един мейл или използвате функцията на гугъл за автоматично попълване, е възможно потвърждението да е изпратено на мейла, с който сте се регистрирали и който не ползвате от години (или може да попадне в папка Спам). Затова, за да сте сигурни, че се е получило, просто отидете отново на линка за записване на час и проверете дали вашият час е още свободен (значи нещо не се е получило и трябва да опитате отново) или вече е изчезнал (супер, значи сте го резервирали успешно и ще се видим в посочения ден и час). Ако все пак не ви е много спокойно, може да ми пуснете вайбър съобщение или смс със запитване да проверя дали имаме уговорена консултация за дадения ден и час и аз ще ви потвърдя. Това е особено важно, ако не сте получили потвърждение и нямате мейл с обяснения за консултацията, адреса и въпросника, който е задължително да се попълни преди консултацията.

При нужда от отмяна на часа е най-добре да ми пишете във вайбър или да ми пратите смс. Отмяна е възможна само до 24 ч преди консултацията – след това дължите сумата за цяла консултация, независимо че не е проведена.