Онлайн записване на час


Ако желаете, имате възможност да си запишете час онлайн, без да сте се свързали предварително с мен по телефона.

  • За по-големи бебета все пак е по-добре първо да обсъдим на телефон дали наистина има нужда от консултация или само разговор по телефона ще помогне.

Това е страницата, където може да следите кога има следващ свободен час – проверявайте ден по ден, докато излезе възможност да  резервирате:

xedra.setmore.com

Имайте предвид, че по време на учебната година имам ангажименти в университета и наличните часове за консултации са много малко, така че следващият свободен час може да е чак след 3-4 дни (понякога и повече). Системата е програмирана да показва възможните часове, които са след пълни 24 ч от момента, в който гледате – и само за 7 дни напред. Наличните часове за следващата седмица обаче стават видими чак четвъртък вечерта.

При резервацията ще трябва да попълните имената си, мейл, телефон, адрес. Много ще ме улесните, ако при записване на адреса попълвате също етаж и апартамент – така няма да се налага да звъня допълнително за уточняване.

Моля проверявайте внимателно за вярност данните си, особено номера на блока и телефона, тъй като при някакви проблеми с графика, с ориентирането или с влизането във входа (неработещ домофон или друго)  ще ви звънна на посочения телефонен номер. Поради тези причини е хубаво около часа на уговорената консултация да си проверите дали телефонът е включен, дали е наоколо и дали ще го чуете, ако звънна (или да предупредите някой у дома, че чакате консултант, за да наглежда телефона и да вдигне, ако вие спите или не сте около телефона в този момент).

След като попълните всичко в полетата, скролвайте внимателно страницата до долу и проверявайте дали сте натиснали всички потвърждения. По принцип би трябвало на посочения от вас мейл адрес да получите потвърждение от системата за резервации, която ползвам – но е доста възможно да попадне в папка Спам. Затова, за да сте сигурни, че се е получило, просто отидете отново на линка за записване на час и проверете дали вашият час е още свободен (значи нещо не се е получило и трябва да опитате отново) или вече е изчезнал (супер, значи сте го резервирали успешно и ще се видим в посочения ден и час). Ако все пак не ви е много спокойно, може да ми пуснете смс със запитване да проверя дали имаме уговорена консултация за дадения ден и час и аз ще ви потвърдя.

При нужда от отмяна на часа е най-добре да ми се обадите или да ми напишете смс.

Реклами