Онлайн записване на час


Ако желаете, имате възможност да си запишете час онлайн, без да сте се свързали предварително с мен по телефона.

  • За по-големи бебета все пак е по-добре първо да обсъдим на телефон дали наистина има нужда от консултация или само разговор по телефона ще помогне.
  • Моля имайте предвид, че домашните посещения са възможни само в рамките на гр. СофияЗа съжаление не ми е възможно да пътувам за консултации в близките до София населени места, но мога да ви видя, ако имате възможност да дойдете с бебето в София при приятели или роднини (аз нямам кабинет, т.е. трябва да има място, където да останете за около 2 часа).
  • Изключение правя за Горубляне, Герман, Панчарево, Бистрица и Лозен, които са близо до жк Младост, където живея.
  • През месеците от май до септември може да поема понякога и посещения в Банкя, Иваняне или Суходол, но не мога да реагирам спешно и ще трябва да изчакате ден, в който имам път нататък (обичайно веднъж седмично).

Това е страницата, където може да следите кога има следващ свободен час – проверявайте ден по ден, докато излезе възможност да  резервирате:

xedra.setmore.com

Имайте предвид, че по време на учебната година имам ангажименти в университета и наличните часове за консултации са много малко, така че следващият свободен час може да е чак след 3-4 дни (понякога и повече). Системата е програмирана да показва възможните часове, които са след пълни 24 ч от момента, в който гледате – и само за 7 дни напред.

При резервацията ще трябва да попълните имената си, мейл, телефон, адрес. Много ще ме улесните, ако при записване на адреса попълвате също етаж и апартамент – така няма да се налага да звъня допълнително за уточняване.

Моля проверявайте внимателно за вярност данните си, особено номера на блока и телефона, тъй като при някакви проблеми с графика, с ориентирането или с влизането във входа (неработещ домофон или друго)  ще ви звънна на посочения телефонен номер. Поради тези причини е хубаво около часа на уговорената консултация да си проверите дали телефонът е включен, дали е наоколо и дали ще го чуете, ако звънна (или да предупредите някой у дома, че чакате консултант, за да наглежда телефона и да вдигне, ако вие спите или не сте около телефона в този момент).

След като попълните всичко в полетата, скролвайте внимателно страницата до долу и проверявайте дали сте натиснали всички потвърждения. По принцип би трябвало на посочения от вас мейл адрес да получите потвърждение от системата за резервации, която ползвам – но е доста възможно да попадне в папка Спам. Затова, за да сте сигурни, че се е получило, просто отидете отново на линка за записване на час и проверете дали вашият час е още свободен (значи нещо не се е получило и трябва да опитате отново) или вече е изчезнал (супер, значи сте го резервирали успешно и ще се видим в посочения ден и час). Ако все пак не ви е много спокойно, може да ми пуснете смс със запитване да проверя дали имаме уговорена консултация за дадения ден и час и аз ще ви потвърдя.

При нужда от отмяна на часа е най-добре да ми се обадите или да ми напишете смс.