Онлайн консултация


Онлайн консултациите са възможни, ако не живеете в София, няма възможност да получите помощ на място или просто предпочитате такъв вариант. След едногодишния ми опит с онлайн консултирането по време на ковид кризата мога да кажа, че онлайн може да се направи почти всичко, но все пак има известни ограничения, с които трябва да сте наясно – не мога да прегледам бебето, нито да асистирам hands on и това понякога се отразява в по-малка ефективност.

За да запишете час за онлайн консултация, можете да ми изпратите съобщение на вайбър 0888421306 или със смс и ще се уговорим за удобен ден и час. Заплащането се извършва след консултацията по банков или електронен път.

Има няколко неща, които ще помогнат  онлайн консултацията да е по-успешна.

За предпочитане е да можем да говорим, когато около вас е спокойно. Ако имате помощник, който да се грижи в друга стая за другите ви деца, ще можете да се съсредоточите по-добре в разговора и в инструкциите.

Може да ви е нужен асистент, който да мести камерата, за да мога да  виждам какво се случва при поставянето и засукването на бебето.

Ако нямате помощник, тогава е важно да подготвите мястото за кърмене така, че да можете да се движите свободно около камерата и да мога да виждам какво се случва от различен ъгъл, ако се наложи.

Камерите обикновено не са в състояние да предават добро изображение отблизо, затова вероятно ще ви помоля предварително да направите клипчета или снимки с фотоапарат в макро-режим на проблемните участъци при вас и при бебето.

Тъй като няма как да съм до вас, ще ви показвам с кукла и модел на гърда какво можете да направите, за да подобрите техниката на кърмене.

След консултацията ще получите от мен на мейл плана за действие, на който сме се спрели, както и допълнителна информация (статии, клипчета и други материали). Проследяването обикновено е чрез мейли.

21 responses to “Онлайн консултация

  1. Хедра

    Здравейте, Бояна!

    Във вашата ситуация действително трябва да се подхожда внимателно с намаляването, тъй като реално две трети от нуждите на бебето се покриват от АМ. Добре сте се сетила, че трябва да изцеждате нощем – така ще имате някакво количество за през деня да додавате вместо част от АМ. Важно е в този период да се следи наддаването на бебето веднъж седмично, за да не се получи спиране на наддаването или спад на тегло.

    Ако прецените, че искате скайп-консултация, ми пратете смс на телефона и аз ще ви изпратя на смс скайп-координати и кога може да говорим по-подробно. Скайп консултациите обикновено се заплащат, като някой ваш роднина или приятел от БГ внесе сумата по банкова сметка (от чужбина не е добра идея, много са големи комисионните).