Културно събитие в подкрепа на кърменето (и НАПК)


izlozhbaНай-хубавото нещо от моята работа е непрекъснато да се срещам с нови и различни хора, които имат нови и различни интереси, идеи, вдъхновения и занимания. Особено прекрасно е да откриваме какво могат и какво правят новите ни консултанти – с всяко обучение в редиците ни се вливат разнообразни таланти, които не само успяват с лекота и ентусиазъм да свършат много належащи (и понякога чакащи с години) задачи, а ни предлагат нов поглед и нова емоция към всичко, с което се занимаваме.

Затова ми е особено приятно да представя Сави Дилова – една от нашите нови доброволни консултантки, която помага на майките в Костинброд – и нейната благотворителна фото-изложба, наречена просто Beauty. В галерия „+ това“  на ул. Марин Дринов 30 в столицата fj 28.10 нататък можете да се насладите на красотата на кърменето, предадена в прекрасни черно-бели фотографии. Ако някоя от тях ви докосне особено дълбоко, можете да я закупите – като Сави е определила събраните средства да постъпят в полза на Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“. На изложбата ще се предлагат също така картички и постери, посветени на кърменето, с дизайн също от Сави.

А на срещите и лекциите, организирани от НАПК, отново ще имате среща с талантите й на дизайнер, тъй като тя работи с огромен ентусиазъм и желание и над помощни материали, брошури и инфо-картички, с които скоро ще можете да си помагате по пътя към успешното кърмене.

 

 

Коментарите са изключени.